A világ legkreatívabb palacsintái

Nathan Shields tehetséges illusztrátor és matematikatanár, emellett igazi családapa – most megtanít minket, hogyan lehet hihetetlenül leleményes palacsintákat készíteni!

Bár számára sokat segít az illusztrációs háttértudás, azért mi is elleshetünk néhány trükköt tőle, hogy hogyan is lehet igazán kreatív reggelit felszolgálni a lurkók számára.

Hihetetlenül részletgazdag palacsintákat hoz létre, melyek ugyanannyira ízletesek, mint amennyire dekoratívak!

A Star Wars karakterek kihalt tengeri élőlényei, zöldségek, cápák és belső szervek is mintául szolgálnak igencsak élethű palacsintáihoz. De nem ám tollal vagy ételfestékkel „rajzolja” őket, hanem egy pofonegyszerű technikával: minél tovább süt valamit, annál sötétebb árnyalatot tud létrehozni. Ezt a módszert lovagolja meg újra és újra, hogy figuráin megalkossa a különböző tónusokat és árnyékokat.

Elő a serpenyőkkel, kezdődhet a móka!

Még több képet és videót, itt találtok!

Legújabb receptek

Olasz rózsafánk

Ezek a kis „virágok” nagyon egyszerű és gyors tésztával készülnek, melynek a pikantériáját a citromhéj adja. Gyors olajban sütés után porcukorral meghintve, mézzel vagy meleg ...

Vegán pad thai

A pad thai egy igazi finomság, amit igazából a szósz tesz nagyon ízletessé. Az hogy hús, tofu vagy zöldségek kerülnek hozzá, azt ízlés szerint el lehet dönteni. Mi most egy vegán pad ...

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezt neked is tudnod kell, ha szereted a banánt: fontos...

Már érvénybe lépett az Európai Unió új szabályozása, ami egy kis megnyugvást jelent majd a vásárlók számára. Arról már korábban is írtunk, hogy kötelező megjelölni a gyümölcsök származási helyét, de a banánnal kapcsolatban további információkat kell feltüntetni a címkén.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!