Csaknem 2,2 millió forintba, 880.000 jenbe kerül a Cellato nevő japán luxusfagylaltmárka vadiúj különlegessége, mellyel Guiness-rekordot is felállítottak.
Úgy tudni, a Bjakuja névre hallgató fagyi tejből, kétféle sajtból, tojássárgájából és szakéseprőből készül, de egy kis parmezán, szarvasgomba és szarvasgombaolaj, valamint díszítésképpen egy kis aranyforgács is jár mellé
– írja az Index.
Így fogyasszuk
A cég ajánlása alapján a fagyit először érdemes kicsit szobahőmérsékleten megolvasztani, és ezután hozzáadni a szarvasgomba-olajat. Ajánlott 10 napon belül megenni, hogy ízét és textúráját a lehető legteljesebben kiélvezhessük. Alkoholok közül a fehérbor illik hozzá kitűnően.
Ha olcsóbb házi fagyira vágysz:
A vagyont érő fagyiról ITT nézhetitek meg a képeket.
A címlapfotó csak illusztráció.
Még több friss hír itt: