Ez jelenleg a világ legáhítottabb serpenyője, mi is csak rajongani tudunk érte

Vannak konyhai kiegészítők, amelyek egyszerűen praktikusak, vannak, amelyek mutatósak és vannak azok, amik egyszerre mindkét tulajdonsággal rendelkeznek. Ilyen ez a serpenyő is.

Vannak konyhai kiegészítők és eszközök, amelyek megdobogtatják a szívünket, ilyenek például a KitchenAid gépei vagy a Le Creuset sütőedényei, és most egy újabb versenyző érkezett, aki arra pályázik, hogy a konyhánk sztárja legyen.

Amikor az Our Place márka bemutatta Always Pan nevezetű serpenyőjét, a visszafogott darab azonnal az internet kedvence lett, több mint 30 ezer fős várólista lett rá és több ezer ötcsillagos értékelést kapott.

A forradalmi serpenyőt úgy tervezték, hogy önmagában nyolc különböző konyhai eszközt tudjon helyettesíteni, ugyanis egyszerre nyeles serpenyő, sauté serpenyő, pároló, öntöttvas serpenyő, szószos serpenyő, tapadásmentes serpenyő, spatula és kanáltartó.

Az Instagramnak köszönhetően robbant be a konyhákba, és vált minden magára valamit is adó hobbi szakács vágyálmává, ugyanis valóban nagyon sokféle módon lehet használni. A népszerűség elérésében persze a csinos megjelenése sem volt hátrány, világos színei, a pasztell kék és rózsaszín könnyedén belopja magát bárki szívébe és minden konyhában jól mutat. Most pedig megérkezett a legújabb árnyalat, ami tovább növelte a hisztériát: a terracotta.

A terracotta szín a föld, az agyag megtestesítője, és arra hivatott emlékeztetni, ahogy a kezünkkel készítjük az ételt. Shiza Shaid, az Our Place társalapítója gyerekkorában ásatásokon járt Indiában, és már akkor lenyűgözték az ókori terracotta főzőedények. A Terracotta Always Pan arra emlékezteti, hogy az otthoni főzés tradíciókon és az időn átívelve át is összeköt mindannyiunkat.

Amellett, hogy egyetlen serpenyőben lehet többféle konyhai műveletet is elvégezni, és ez jelentősen lerövidíti a mosogatással töltött időt, az Always Panhez egy tapadásmentes kerámia munkafelület is tartozik, ami mindenfajta káros anyagoktól, így PFOA-tól (perfluoroktánsav, a teflon található meg), ólomtól és káros fémektől.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


További konyhai trükkös cikkeket itt találsz:

Forrásunk volt

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...