Vigyázz, nagyot üt a pezsgőbong

Az emberek folyton újabb okosságokon törik a fejüket, jönnek is az új találmányok, amiket végül - ha elég izgalmasnak talál a világ - forradalmasításra is kerülnek.

A legutóbbi példa erre a fajta innovációra a Chambong, vagyis a pezsgőbong, aminek segítségével sokkal hamarabb elfogyaszthatod az buborékos italt.

A pezsgőimádók pedig valószínűleg csak egy dologra vágynak: arra, hogy gyorsabban megihassák a kedvenc italukat, ami aztán gyorsabban és nagyobbat is üt.

A Chambong hivatalos oldala szerint állítólag a tavalyi Super Bowl alatt született meg a találmány ötlete, de akkor még egyáltalán nem a pezsgőfogyasztókra gondoltak, hanem azokra, akik más fajta bódultságnak hódolnának.

A honlap egyébként részletesen be is mutatja a szerkezet működését, ami első ránézésre egy tudományos labor segédeszközének is tűnhet, pedig valójában " kiváló minőségű üvegből készült mágikus eszköz".

A szabadalmaztatók azt is hozzáteszik, hogy ha ebből húzod meg a pezsgőt, "garantáltan boldog leszel", hiszen a nyelőcsöveden keresztül csak így juthat a szervezetedbe a leggyorsabban a buborékos nedű.

Szerencsére a pezsgő mindenhol legális és sokan is szeretik, ez pedig biztos jelent pár plusz vásárlót a cégnek. Azt azonban nem egyáltalán nem javasoljuk, hogy pezsgő helyett mondjuk whiskey-vel vagy vodkával próbáld ki ezt a bongot.

És ezt tudtad?

Így nem lesz rúzsfoltos a poharad!

(via Mashable)

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...