Mit főzzek ma? Kacsamell-pho, tavaszi tekercs és kókuszkorong a pénteki menü

Pénteken Vietnámot idézzük meg, és milyen jól tesszük: egy kacsamellből készült pholeves az első fogás, ami ráadásul könnyített, gyors verzióban érkezik, a második fogás húsos tavaszi tekercs, a desszert pedig ropogósan puha kókuszkorong.

A mai menü az ázsiai ízek kedvelőinek kedvez majd, próbáld ki mindet, ráadásul a pholeves egy igazán gyors verzió, amibe belefér!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tapas itt!

DESSZERT

Még több keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek