Vicces felirattal üzen egy budapesti szakács azoknak, akiknek nem ízlett a főztje

Ebből a budapesti étteremből még azok sem távoznak rossz szájízzel, akik nem kedvelték az ételt, amit rendeltek – erről a szakács gondoskodik!

A legtöbben, amikor beülnek egy étterembe, és nem ízlik nekik az általuk választott étel, elkönyvelik magukban, hogy többet nem esznek ott, és rossz szájízzel távoznak. Gyakran az étterem nem is értesül arról, hogy elégedetlenek voltak a vendégek, mert nem jelzik a problémájukat, így még csak tenni sem tudnak semmit, hogy helyrehozzák a hibát. Úgy néz ki azonban, hogy egy budapesti szakács megtalálta a megoldást, hogy kiengesztelje egy kicsit a csalódott vendégeket.  

Ha nem ízlett az étel, jöjjön vissza holnap is, nem lehet egymás után két rossz napom!

Ezt írta ki a szakács a hetedik kerületi Damjanich utcában, a Wanted Pub előtti járdarészen található táblára. A vicces kiírásra a Velvet egyik újságírója bukkant rá, amiről gyorsan egy képet is készített. Íme:

Egy önkritikus szakács is dolgozik a Damjanich utcában.

Közzétette: Velvet – 2021. május 2., vasárnap

Az biztos, hogy nagyon ötletes kiírás. Ha a szakács csak fele annyira jól főz, mint amennyire jó a humora, akkor biztos vagyok benne, hogy nem sok csalódott vendég távozik az étteremből, amelyben dolgozik.


Még több vicces vendéglátós sztori:

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...