Miért nem szabadna soha üresen elindítani a mikrót?

Kisebb-nagyobb problémákat okozhatunk azzal, ha kísérletezgetünk.

Abban egyetérthetünk, hogy nincs modern konyha mikró nélkül, hiszen ez az, ami gyorsabbá és kényelmesebbé teszi az ételkészítést a mindennapjainkban. Ez egy sokoldalú eszköz, amit az újramelegítés mellett számos egyéb célra is felhasználhatunk, vannak, akik ebben készítenek bögrés sütiket, buggyantott tojást, a reggeli zabkását, pudingot és még sorolhatnánk. Van azonban egy fontos tiltás is, ami ezt a mikrót illeti: soha nem szabad üresen elindítani.

Ez a gyakorlat ártalmatlannak tűnhet, de valójában nagy károkat okozhatunk vele, hiszen a mikró energiahullámainak szükségük van valamire, amibe beépülhetnek. Ennek hiányában komoly gondokat okozhatnak. Mutatjuk, hogy pontosan mire gondolunk.

Kattints a képre, hogy megtudd, mit okozol a mikródnak, ha üresen járatod!

Figyeljünk tehát arra, hogy csak akkor járjon a mikró, ha tényleg van benne valami!

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Székely tészta

A receptet az anyósomtól kaptam. Megkérdezésemre csak annyit tudott mondani, hogy kb. 30 évvel ezelőtt kapta egy barátnőjétől. Az ő édesapja volt talán székely ember.

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!