Miért nem szabadna soha üresen elindítani a mikrót?

Kisebb-nagyobb problémákat okozhatunk azzal, ha kísérletezgetünk.

Abban egyetérthetünk, hogy nincs modern konyha mikró nélkül, hiszen ez az, ami gyorsabbá és kényelmesebbé teszi az ételkészítést a mindennapjainkban. Ez egy sokoldalú eszköz, amit az újramelegítés mellett számos egyéb célra is felhasználhatunk, vannak, akik ebben készítenek bögrés sütiket, buggyantott tojást, a reggeli zabkását, pudingot és még sorolhatnánk. Van azonban egy fontos tiltás is, ami ezt a mikrót illeti: soha nem szabad üresen elindítani.

Ez a gyakorlat ártalmatlannak tűnhet, de valójában nagy károkat okozhatunk vele, hiszen a mikró energiahullámainak szükségük van valamire, amibe beépülhetnek. Ennek hiányában komoly gondokat okozhatnak. Mutatjuk, hogy pontosan mire gondolunk.

Kattints a képre, hogy megtudd, mit okozol a mikródnak, ha üresen járatod!

Figyeljünk tehát arra, hogy csak akkor járjon a mikró, ha tényleg van benne valami!

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Panettone cukorbetegeknek

A kalács tésztája nagyon könnyű és laza annak ellenére. hogy tönkölyliszttel készült. Ünnep előtt pár nappal megsüthetjük, majd száraz, hűvös helyen konyharuhával letakarva ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...