Veres Norbert

Fontos, hogy boldogan éljük a mindennapokat és mindenben keressük meg a jót.

Név: Veres Norbert

Életkor: 22

Foglalkozása: főiskolai hallgató, felszolgáló

Kedvenc ízvilág: magyaros

Kedvenc szakács: Gordon Ramsey

Kedvenc saját recept: Grillezett sertés slüssz, pezsgős káposztával, burgonya felfújttal és pezsgős tápiókagyönggyel

Kedvenc recept: Rakott burgonya tejfölhabbal és kolbászchips-szelSaját specialitás: Ananászlében párolt curry-s csirkemell csíkok, cukkinis rizottóval

Fontos, hogy boldogan éljük a mindennapokat és mindenben keressük meg a jót, ebben nagyon fontos szerepet játszik a humor, ami számomra elengedhetetlen, és jól is használom.Nem szabad engedni, hogy a stressz eluralkodjon felettünk.Szeretek főzni és tudom, hogy van hozzá érzékem. Vannak ötleteim, kitalációim és azok, valljuk be, jók is. Ezt mind a munkáim, mind a körülöttem élők is igazolták már.Mindenki azt mondja, hogy „így nehéz a vendéglátás meg úgy nehéz”. Igenis nehéz, de minden munkának megvan a saját nehézsége... Mindig csak profin és királyul kell űzni és hajtani.A társaság és az emberi kapcsolatok számomra a legfontosabbak, mivel igenis társadalmi lények vagyunk, használjuk ki!Nyitottság, őszinteség, jómodor és tisztelet - ezek a tulajdonságok elengedhetetlenek ehhez a szakmához!

Legújabb receptek

Csirkés-zöldséges tésztatorta

Az egyik "mentes" receptkönyvben találtam egy csirkés-zöldséges tésztakoszorú receptet, ahol gyűrű alakú kuglófsütő formában készült az étel. A receptet – át-átalakítva – már ...

Hókifli

Minden karácsonykor kerül belőle ünnepi asztalra. Nagyon szeretjük!

Címlapról ajánljuk

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...