Véres agytorta - csak ha bírod a látványt

Tudjuk, sokkoló, de egyszerűen nem tudtuk kihagyni. Véres agytorta - inkább a képeket figyeld, valószínűleg úgysem mered megcsinálni!

1. Vörösbársony-torta az alapnak:

Red velvet cake -igaziból ez egy vörös ételfestékkel beszínezett piskótaalap, amit ezúttal agyformájúra kellene megsütnöd - valamiféle félgömbforma segítségével, és bevágni a képen látható módon. Végül pedig egy sima vajas krémmel is be kellene vonnod, hogy fehéres legyen.

Itt van néhány recept a piskótához:

Vörös bársony szelet

A vörös bársony torták ill. sütik általában tömöttebb kevert tésztával készülnek. Én most egy puhább, de mégsem száraz piskótát választottam hozzá. A krém pedig egyszerűen ...

Vörös bársony souffle

Ezek a mutatós vörös bársony soufflék nem csak a szemet gyönyörködtetik, hanem egy ünnepi alkalom méltó desszertjei is. A souffle különlegessége a tetején lévő fehér, ...

2. Fondant

Aztán kell készítened egy jó adag cukorfondatot, amit ki kell nyújtanod agytekervény formájú kukacra, és rátekergetni a picit megvizezett vöröspiskótára.

Fondantreceptek:

Pillecukor fondant

Ezt a masszát is lehet színezni ugyanúgy, mint a sima nyújtható fondant-t, amikor már gombóc, felosztod annyi részre, amennyi színt szeretnél, és külön színezed. Légmentesen ...

3. Vérképzés

Ha megvagy a tekervényekkel, kenj rá vizezett málnadzsemet - jól csöpögtesd rá. És végülis meg is vagy. Ha belevágsz, az lesz igazán szörnyű!

AJánlott ez is!

8 étel, amit betiltottak az USA-ban

4. A kész AGYTORTA!!!

Nézd meg az eredeti videót, hogyan készül a véres agytorta Halloweenra!

(forrás: boredpanda)

Vörös bársony souffle

Pillecukor fondant

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...