Vereb Adrienn

A főzés engem egyszerre nyugtat meg és pörget fel nagyon jó értelemben.

Név: Vereb Adrienn

Életkor: 40 éves

Foglalkozása: pénzügyi vezető saját vállalkozásban és produkciós backstage koordinator

Kedvenc ízvilág: japán, japán-dél-amerikai fúziós konyha

Kedvenc szakács: Nobu Matsuhisa, Jason Atherton, Győrffy Árpád

Kedvenc saját recept: rozmaringos, gyömbéres marinált kacsacomb vöröskáposzta, lilahagyma és szilva ágyon

Kedvenc recept: glaszírozott sült cékla baby spenóttal, kecskesajttal, pirított dió és zöldfűszer dressingelSaját specialitás: BBQ sült oldalas sajtos quesdillaval, paradicsom salsával és quacmole-val, Kocsonya Rocky’s style

Kalandra fel! Lehetne ez akár életem szlogenje is. 20 évesen már nekivágtam a nagyvilágnak, elmentem angolt tanulni Amerikába. Majd a sors összehozott német férjemmel, akivel közös vállalkozást alapítottunk itthon. Munkánknak köszönhetően beutaztuk a fél világot, ez mindkettőnket nagyon nyitottá tett. Férjemnek köszönhetően éltünk Németországban, én magam rövid ideig Spanyolországban is.

A családi vállalkozásunkon kívül már több mint 8 éve produkciós backstage koordinator vagyok a budapesti nagy pop és rock koncerteken. Ez a munkám érdekes és egy igazi adrenalin bomba nekem minden show lebonyolítása!

Koncertszervező tevékenységemhez kapcsolódik egy nekem kedves hobbim. Gyűjtöm a "híres kollégákkal", a sztárokkal közös fotókat. A nappalink falát már közel 100 ilyen fotó teszi vidámmá!

Másik nagy szenvedélyem a főzés. Ezt a rajongást édesapámtól örököltem, nagy öröm nekem, hogy az ő főzés iránti rajongását én tovább vihetem. A főzés engem egyszerre nyugtat meg és pörget fel nagyon jó értelemben. Figyelem az új trendeket az alapanyag használttól a tálalási technikákig. A nagymamáimtól tanult hagyományos recepteket és praktikákat a mai kor szellemében próbálom meg újragondolni.

Gyermekünk még nincs, férjemmel közösen neveljük a mi kis fekete klánunkat, 2 fekete óriás schnauzerünket és 2 kis fekete cicánkat teljes harmóniában.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...