A vendégek egy része nem ismerte fel, mert annyit fogyott ez a menyasszony

Hatalmas változáson ment keresztül csak azért, hogy tökéletes legyen az esküvője.

A brit, Gemma Dobbing a kisfia szülése után szedett fel jó pár kilót magára, mivel a munka és a gyereknevelés mellett, állítása szerint arra már nem igazán jutott ideje, hogy odafigyeljen az étrendjére. Az anyuka leginkább kínai kaján, csokin, fish and chipsen és csipszen élt.

Mivel túlsúlyával az asztmája is súlyosbodott, ezért a nő eldöntötte, hogy változtat az életén és lefarag a 108 kilójából, és csökkent 22-es ruhaméretén. Ebben nagy lökést adott, hogy szerelmével őszre tűzték ki az esküvőjüket. Gemma megvette álmai esküvői ruháját 14-es méretben.

A menyasszony 1 év alatt 50 kilót dobott le, így sajnos nem lett jó rá az áhított esküvői ruhája, ugyanis túl nagy lett. Szerencsére ezt gyorsan orvosolták a varrónők és Gemma álmai ruhájában mondhatta ki a boldogító igent. Mikor megjelent az oltárnál, rengeteg vendéget sokkolt kinézetével, hiszen voltak köztük olyanok, akik meg sem ismerték, mert olyan régen találkoztak már vele.

Gemma Instagramja alapján továbbra is folytatja az egészséges életmódot, rendszeresen főz magának különböző finomságokat.

Ezeket olvastad már?

via

Fotók: Instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...