Véletlenül (?) perverz poharakat dobott piacra a japán McDonald's

Perverz és kétértelmű McFizz-es üdítőspoharakat dobott piacra a japán McDonald's. Ráadásul vélhetően véletlenül. Persze rossz az, aki rosszra gondol.

Japán sosem a normálisnak mondott, hétköznapi, megszokott, átlag ízléséről volt híres - na de hogy náluk még a McDonald's is perverz...vagy csak cuki? Nézzük.

A Mashable-ön legalábbis az előbbit gondolják, és ha alaposan megnézzük ezeket a poharakat, némi romlott felhanggal, mi is csak rosszra tudunk gondolni.

Így néznek ki alapállásban:

És ilyen ártatlan a reklámja:

Szóval itt vannak ezek az aranyosnak, szerelmesnek szánt fiú- illetve lányalakot ábrázoló cuki McFizz-es poharak Japánból, amikkel első ránézésre semmi gond nincs, ha viszont bizonyos szögben fordítjuk őket, egészen 18+-os lesz a tartalom. Ráadásul vélhetően véletlenül...úgy tűnik, igencsak naiv (vagy figyelmetlen, esetleg vicces kedvű) kreatívok dolgozhatnak a japán mekinél!

SZÓVAL ERRŐL BESZÉLÜNK:

https://twitter.com/_chocolation_/status/1154290155965956097?ref_src=twsrc%5Etfw
https://twitter.com/gengal_bad89/status/1154629082610425856?ref_src=twsrc%5Etfw
https://twitter.com/imL0418NK/status/1156124732573417472?ref_src=twsrc%5Etfw

Ezt láttad?

Matt papírra cseréli csomagolását a KitKat, amiből origamit is hajtogathatsz

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...