Végre normálisan is láthatjuk Adele-t elképesztő fogyása után, nem csak homályos képeken

A szombat esti Saturday Night Live egyik műsorvezetője Adele volt, akit most láthattunk először szerepelni hatalmas fogyása óta. Így még elképesztőbb az átalakulása.

Adele a Sirtfood-diétának köszönhetően 2 év alatt 44 kilótól szabadult meg. Az angol énekesnő eddig nem nagyon beszélt hatalmas átalakulásáról, így akárhányszor posztol magáról egy friss képet, vagy éppen lesifotósok készítenek róla felvételeket, hatalmas szenzáció lesz belőle. Ezért sem meglepő, hogy első nyilvános szereplése is hatalmas figyelmet kapott.

Hétvégén ugyanis Adele volt az egyik vendégműsorvezető a Saturday Night Live-ban, és ezúttal végre kommentelte is fogyását, ráadásul elég viccesen:

„Tudom, nagyon máshogy nézek ki, mint legutóbb, amikor láttatok. Valójában a koronavírus miatti utazási szigorítások miatt van, ezért csak az egyik felem hoztam magammal. Én meg ezt a felemet választottam.”

Azért mi igazán örülnénk neki, ha picit beavatna minket a részletekbe, hiszen hatalmas eredményt ért el, és valószínűleg sokaknak segíthetne, ha megosztaná a történetét.

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...