Végre! Az Aldi leszámol egy tök felesleges dologgal

A vásárlók dönthették el, hogy fedéllel, vagy fedél nélkül árulják-e a továbbiakban az Aldi saját márkás tejtermékeit. 

Néhány hete számoltunk be róla, hogy az Aldi csökkenti a műanyag csomagolóanyagok felhasználását üzleteiben. Ennek folyományaként egy szavazást indítottak április másodikán a bolt Facebook-oldalán, arra kérve a vásárlókat, hogy döntsenek: fedéllel, vagy fedél nélkül akarják-e ezentúl megvásárolni a bolt saját márkás termékeit. Több mint 3600-an adták le a voksukat.

A vásárlók döntése alapján hamarosan az Aldi minden saját márkás tejtermékről lekerül a műanyag fedél. Az áruházláncnál azt írják, hogy az átállás egy hosszabb folyamat lesz.

A kommentelők örültek az áruház lépésének. Volt, aki további ötleteket is adott a műanyaghasználat csökkentésére. Sokan látnák például a nylonzacskókat a bolton kívül vagy örülnének visszaváltható üveges tejnek.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Legfinomabb limonádé

Ki ne imádná a limonádét, az első nyáriasan meleg napokon pedig semmi sem esik jobban, mint egy nagy pohár jeges frissítő ebből a citromos kedvencből! Ebben a verzióban egész citromokat ...

Legegyszerűbb tiramisu

Mindenki imádja, mindenki ismeri: a tiramisu az olasz gasztronómia egyik hamisítatlan és örök szereplője. A sütésmentes desszert bármilyen alkalomra gyorsan elkészíthető, bár az ...

Spárgás rizottó sütőben

A rizottó egyik legbosszantóbb része, a folyamatos és fárasztó kavargatás egyszerűen kiváltható azzal, ha az egytálételt a sütőben készítjük el. Az alábbi recept ugyanolyan ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az orchidea jobban szereti, mint a vizet: csak 2 evőkanál...

Az orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!