Az újonnan forradalmasított gyorskaja egy igen vicces formájú zsemle lett, ami úgy néz ki, mint egy bumeráng vagy UFO alakú hamburgerbuci. A zsemle közepébe teszik a kettévágott hamburgerpogácsát, majd a hús közé érkezik még a virsli is, és végül jól telenyomják a szószokkal és némi zöldséggel.
A Hamdog atyja,Mark Murray szerint azért is forradalmi hibridje, mert az emberekkel gyakran elfordul, hogy azon vacillálnak, hogy hamburgert vagy hot dogot egyenek, hiszen mindkettő oltári finom. Eddig kompromisszumot kellett kötniük, hogy végül melyiket válasszák, mostantól azonban ez a gond is egycsapásra meg van oldva.A kombóval egyébként először egy helyi tévéműsorban próbálkozott, ahol potenciális vállalkozók kerestek finanszírozást az ötleteikhez. Akkor a befektetők még nem találták elég jónak a projektet, Murray azonban már árulja a terméket, és franchise partnereket keres.
És ezt olvastad már?
Ezeket olvastad már?
17 szerepben a hamburger
Két francia művész megunta a munkahelyi szendvicseket, és nekiálltak hamburgereket sütni, végül 17 különböző szerepbe bújtatták a burgereket. A fotókat most te is láthatod!
Hering András5 étel, aminek biztosan nem tudod az eredetét
Reggel egy vajas kiflivel indítja a napot. A déli hamburger mellé sült krumpli is érkezik. Este rendel egy nachost. A vasárnapi ebéd a nagyinál: bécsi szelet és palacsinta.
Nosalty11 ínycsiklandó házi sajtburger
Megkívántuk a sajtburgert - készítsük el otthon az egyik legfelkapottabb gyorséttermi szendvicset, akár a grillen is!
NosaltyEkkora sajtburesz-csata még nem volt a magyarok történetében
Kenderesi Tamás úszó olimpikon azt nyilatkozta, hogy ráférne pár "sajtburesz″, miután bronzérmes lett 200 méter pillangón Rióban. Idehaza pedig beindult a sajtburger-csata.
Nosalty[via BBC]