Vége a hamburger és hot dog közötti dilemmának

Egy ausztrál férfi még 2009-ben sikeresen szabadalmaztatta, majd mostantól el is kezdte értékesíteni a Hamdogot, ami gyakorlatilag a hot dog és a hamburger keresztezése. 

Az újonnan forradalmasított gyorskaja egy igen vicces formájú zsemle lett, ami úgy néz ki, mint egy bumeráng vagy UFO alakú hamburgerbuci. A zsemle közepébe teszik a kettévágott hamburgerpogácsát, majd a hús közé érkezik még a virsli is, és végül jól telenyomják a szószokkal és némi zöldséggel.

A Hamdog atyja,Mark Murray szerint azért is forradalmi hibridje, mert az emberekkel gyakran elfordul, hogy azon vacillálnak, hogy hamburgert vagy hot dogot egyenek, hiszen mindkettő oltári finom. Eddig kompromisszumot kellett kötniük, hogy végül melyiket válasszák, mostantól azonban ez a gond is egycsapásra meg van oldva.A kombóval egyébként először egy helyi tévéműsorban próbálkozott, ahol potenciális vállalkozók kerestek finanszírozást az ötleteikhez. Akkor a befektetők még nem találták elég jónak a projektet, Murray azonban már árulja a terméket, és franchise partnereket keres.

És ezt olvastad már?

Ezeket olvastad már?

17 szerepben a hamburger

Két francia művész megunta a munkahelyi szendvicseket, és nekiálltak hamburgereket sütni, végül 17 különböző szerepbe bújtatták a burgereket. A fotókat most te is láthatod!

Hering András

[via BBC]

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...