Vegánok, készüljetek – ezentúl nektek is gyárt recepteket a Nosalty

Túl a tíz éves évfordulónkon, hatvanezer felhasználói recepten és közel kétezer saját videón, úgy döntöttünk: itt az ideje elkezdeni vegán receptvideókat gyártani!

A szerkesztőség veganizmushoz való viszonya nem egészen új keletű, hiszen voltak már hosszabb-rövidebb, különböző mértékig szigorú próbálkozásaink az állatitermék-mentes élettel. Voltak, akik húsmentes hónapot tartottak, mások vegán kihívást is teljesítettek, legutóbb pedig vegán húspótlókat kóstolt a szerkesztőség. Teljes mértékig vegán munkatársunk azonban egyelőre nincsen, igaz, vannak köztünk olyanok, akik kísérleteznek a műfajjal.

Íme vegán banánkenyerünk receptvideója:

Annak, hogy valaki vegán lesz, ugyanis ezerféle oka lehet. Mindegy azonban, hogy valaki etikai, vallási, egészségügyi vagy környezetvédelmi okokból nem fogyaszt állati eredetű termékeket,

mi itt a Nosaltynál úgy gondoljuk, itt az ideje kiszolgálnunk vegán felebarátaink igényeit is

– elvégre Magyarország legnagyobb gasztromagazinja volnánk.

Mától kezdve tehát heti rendszerességgel jelentkezünk vegán receptvideókkal, melyek között bevált alapreceptek éppúgy lesznek, mint különleges fogások és extravagánsabb receptcsodák. Ínycsiklandó édességek, zamatos levesek, szaftos tésztafélék, laktató egytálételételek, aprósütemények, saláták, reggelireceptek – ezekkel mind-mind készülünk nektek.

Ilyen receptcsodákra számíthattok, ha felkeresitek a Nosalty vegán szakácsprofilt

Mivel új terep ez még számunkra is, biztos lesznek csetlés-botlások, de ígérjük, hogy a bevált recepteket megosztjuk veletek. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis a vegán konyha se nem íztelen, se nem unalmas, ha jól csináljuk. Éppen ellenkezőleg: tápanyagban gazdag, egészséges és változatos receptekkel teli, mindig új kihívásokat és meglepetéseket tartogató kaland lehet mindazok számára, akik nyitottak rá. Márpedig reméljük, hogy érdekelni fog titeket, min ügyködünk!

Ti pedig írjátok meg, milyen receptekre lennétek kíváncsiak! Klasszikusok vegán változatait kérni éppúgy ér, mint vegán specialitásokat, mi pedig igyekszünk figyelembe venni a kéréseiteket!

Receptjeinket a Nosalty vegán szakácsprofil alatt egybegyűjtve is megtaláljátok!

Vegán kalandra fel!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek