6 házi szendvicsfeltét a feldolgozott vegán párizsi és műsajt helyett

Isteni dolog, hogy a bolti vegán termékek száma nőttön nő, és nagyon sokszor kihúz minket a csávából egy szeletelt vegán sajtkrém vagy növényi felvágott, ha nem eszünk húst/tojást/tejterméket, de azért a házi készítésű az igazi, mindenből. Akkor is, ha szendvicsfeltétről van szó. Lássuk a lehetőségeket!

Szép dolog a vegánság, és tényleg szuper opciók vannak ma már, a helyzet pedig fokozódik: a világ mai állása szerint számíthatunk rá, hogy egyre többen nyúlnak majd a vegán életmód felé (illetve húsmentesség, tejmentesség, gluténmentesség, tojásmentesség stb. felé) vagy egészségügyi, vagy klímavédelmi vagy etikai okokból.

Jöjjenek a vegán kencék!

Szóval, ha nem élsz olyasmikkel, mint a sonka, tojás, túrókrém, sajtok, vajas kencék, a bolti vegán termékekkel szemben pedig van némi ellenérzésed, hiszen minden ellenére mégiscsak feldogozott, művi úton előállított élelmiszerekről van szó, akkor tuti kínlódsz azzal, mit rakj a szendvicsedre, pirítósodra. Ezen segítünk most némi ötleteléssel - vegán szendvicsfeltétekkel!

Katt a galériára a vegán szendvicsfeltétek ötleteiért!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További segítség a vegán és vegetáriánus főzéshez:

Címlapról ajánljuk

További cikkek