Vannak csodák: egy sötét, nagyon lepukkant konyha új élete

Szó szerint óriási átalakuláson ment át ez a sötét, kopott, lelakott bútorokkal teli konyha. A végeredmény nagyon látványos. 

Szokás mondani, a legjobb átalakítások akkor sikerülnek, amikor a helyiség az „előtte” fotón úgy néz ki, mintha egy horrorfilm helyszíne lenne. Körülbelül ez történt ennél a konyhánál is.

Amikor a mostani tulajdonosok megvásárolták ezt a házat, tudták, nagy felújítás előtt állnak. A helyiségek közül a konyha volt talán a legrosszabb állapotban: kopott bútorok, ódon burkolóanyagok, még régebbi konyhai gépek és sötétség. Leginkább ez jellemezte a helyiséget.

Igaz, a teljes felújítás négy hónapot vett igénybe, az eredményt elnézve, megérte a fáradozás és a sok belefektetett energia.

Mintha két különböző helyiségről beszélnénk:

Tágas, nyitottá vált a tér és nem mellesleg nagyon világossá. Modern eszközökkel, burkoló anyagokkal felszerelt. Jó ötlet volt a fehér egyhangúságot megtörni azzal, hogy a konyapult része fa anyaggal lett bevonva. A méregzöld bárszékek pedig nemcsak jól néznek ki, de nagyon kényelmesek is.

A helyiséget nem nyomják össze a zárt szekrények, helyette nyitott polcokkal tarkított a helyiség. A letisztult stílusnak, a fehér színnek pedig megvan a maga előnye is, méghozzá az, hogy időtlen, sosem lehet ezzel a kombinációval mellélőni.

Szóval, ha valaki nagy felújításba kezd, ne keseredjen el, türelmemmel csinálja végig, a végeredmény csodálatos lesz!

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...