Paradicsommal főzni, szendvicsekre, salátába tenni, különféle ételekben használni eléggé magától értetődő - friss, harsogós, élénkpiros, finom, sokoldalú zöldség (gyümölcs). Viszont lehet, hogy eddig nem szenteltél elég figyelmet egyik alkotórészére, amit érdemes komolyabban átgondolva használni (vagy nem használni), ha ételeidbe tennéd:
A PARADICSOM MAGJÁRA!
1. SZÓSZBA, LEVESBE - MEHETNEK A MAGOK!
Igen, itt jó szolgálatot tesznek a lédús magok - kitalálhatod, miért. Amellett, hogy levesesebbé, hígabbá teszik ételed, ami egy szósznál vagy levesnél nyilván nem árt, sőt, egy ízfokozó umami-hatást is kiváltanak, így a fogás gazdagabb ízvilágú lesz.
Ha megkívántad valamelyiket:
2. SALÁTA, OMLETT, RAKOTT EGYTÁLÉTEL - NEM KELL A MAG!
Itt jobb, ha kikanalazod, kivágod a lédús magokat, mert hajlamosak eláztatni, nyirkossá tenni az ételt, ami alaposan ronthat az eredmény állagán.
Receptajánlónk:
ILYEN EGYSZERŰ - vagy te eddig is így csináltad?
Ezeket olvastad már?
4 tipp, amivel ízletesebbé teheted az unalmas brokkolidat
A brokkoli rendkívül egészséges és teli van vitaminnal és segíthet a fogyásban is, mégis sokan nem szeretik. Adunk négy tippet, amivel feldobhatod a zöldséget.
Fenes GábrielEz egy tökéletes fürdőtisztító tipp
Megint egy olyan tisztítópraktika, amihez nem kell semmi extra hozzávaló - valószínűleg mind megtalálható a lakásodban. Ezúttal a fürdőszobának kedvezünk.
Brecz Judit5 megfontolandó tipp, hogy a leggyorsabb sorba állj a boltban
Unod, hogy minden estéd a boltban való végtelen hosszú sorban állással végződik, mielőtt végre hazaenne a fene, és leülhetnél a kedvenc foteledbe? Segítünk - így gyorsíts!
Brecz Judit3+1 tipp az egészséges reggelihez
A reggeli legfontosabb szabálya, hogy ne hagyjuk ki. Ezt követi a megfelelő, kiegyensúlyozott összeállítás - ehhez adunk most ötleteket.
Bodon Judit dietetikusvia purewow