Ha volt nemrégiben éttermes vagy szállodai arculati projekted, akkor ne hagyd ki a megmérettetést! Összeírtuk neked a legfontosabb tudnivalókat, hogy kedvet kapj és beinduljon benned a versenyszellem. A zsűri tagjairól itt találsz információt!
A verseny célja
A egyedülálló verseny szeretné felhíni a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére.
Melyek az elbírálás főbb szempontjai?
- Fontos az eredetiség, kreativitás, érthetőség és átláthatóság.
- A zsűri külön figyelmet fordít akivitelezés minőségére, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangjára.
- Étlap- és itallap-design kategóriában értékelik a pályázott munka regionalitását, helyi jellemzőinek, gasztronómiájának előtérbe helyezését, valamint tartalmi és kivitelezési szempontból is felmérik a beérkezett anyagokat.
Még egy pillanatkép a ZONA bárból
Milyen kategóriákban lehet nevezni?
A Gastro és Szálloda főkategóriákon belül belsőépítészeti és dizájn kategóriákban várják a projekteket.A kategóriák részletes listájáért kattints ide! Sőt, ha egy adott projekt nem valósult meg, akkor sincs veszve semmi, mert kedvezményes nevezési díjjal idén először terv/concept munkákkal is versenybe lehet szállni.
Meddig lehet leadni a pályázatokat?
2017-ben először a nevezőknek több mint egy hónap áll rendelkezésükre összeállítani az anyagokat. A leadási határidő: 2017 június 30.
Hogyan lehet pályázni?
A versenyre az eddigi évektől eltérően már online tudtok nevezéseket feltölteni. A folyamat ezzel leegyszerűsödött, de van néhány dolog, amire érdemes odafigyelni. A részletekért kattints ide! Nevezz és mutasd meg, hogy tiéd legjobb vendéglátóipari dizájn projekt!