Van egy dolog, amit Gordon Ramsay soha nem enne meg

Gordon Ramsay örök témánk - bocs, ha nem szeretitek, de kikerülhetetlen figura és zseniális séf. Most épp pár személyes kérdésre adott választ.

Kibírhatatlannak tűnik a TV-ben és a neten is, kritikusságáról, szigoráról és trágár stílusáról nem is lehet már mit mondani - erről híres, mégis imádnivaló, és sztár. Mint családapa és magánember meg egészen rendes figurának tűnik :)Arefinery29 magazinnak például elmesélt pár személyes dolgot magáról, például hogy

miket tart a legfontosabb konyhai eszközöknek otthonában...

a válasz:

- egy mandolin szeletelőt, amivel vékony zöldségszeleteket vághat a friss és gyors salátákhoz- egy airfryert, amivel szinte zsiradék nélkül, pusztán a forró levegővel tudunk sütni, és amit még a lánya is magával vitt a fősulira, hogy a barátainak süssön zöldségcsipszet vele

- egy botmixer is kell a krémlevesekhez

- egykézi "bullet" gyümölcsturmixot, amit az egész család használ, hiszen imádják a reggeli smoothie-kat, ezeket pedig magukkal vihetik a kocsiban is - mert nagyon késős mindegyikük

Krémleves-ajánló:

Azt is megkérdezték, mit készít ebédre legtöbbször...

a válasz:

- hétköznap egy zöld smoothie-ra futja csak, mert ebédidőben mindig az egyik éttermében tartózkodik

- hétvégén viszont az egész család beszáll a főzésbe, sőt, lányának, Matildának már szakácskönyve is megjelent, kezdi átvenni apa örökségét - > sűrűn főznek együtt indiai vajas csirkét vagy lasagnet, vasárnaponként pedig füstölt lazac és tojás a villásreggeli

Végül pedig megtudták, mit eszik, amikor utazik...

a válasz:

- amennyiben teheti, eszik némi olaszt még a repülőút előtt: húsfélék, kis szeletelt alma, parmezán, vörösbor, és Gordon örül, mint majom a farkának

- a londoni Heathrow reptéren szerncséje van, mert saját éttermében falatozhat

- viszont - tekintve, hogy tíz évet húzott le légitársaságoknál - SOSEM enne repülőn, mert pontosan tudja, honnan jön az az étel, és mennyit állt, mielőtt elénk került...

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk