Van egy dolog, amit Gordon Ramsay soha nem enne meg

Gordon Ramsay örök témánk - bocs, ha nem szeretitek, de kikerülhetetlen figura és zseniális séf. Most épp pár személyes kérdésre adott választ.

Kibírhatatlannak tűnik a TV-ben és a neten is, kritikusságáról, szigoráról és trágár stílusáról nem is lehet már mit mondani - erről híres, mégis imádnivaló, és sztár. Mint családapa és magánember meg egészen rendes figurának tűnik :)Arefinery29 magazinnak például elmesélt pár személyes dolgot magáról, például hogy

miket tart a legfontosabb konyhai eszközöknek otthonában...

a válasz:

- egy mandolin szeletelőt, amivel vékony zöldségszeleteket vághat a friss és gyors salátákhoz- egy airfryert, amivel szinte zsiradék nélkül, pusztán a forró levegővel tudunk sütni, és amit még a lánya is magával vitt a fősulira, hogy a barátainak süssön zöldségcsipszet vele

- egy botmixer is kell a krémlevesekhez

- egykézi "bullet" gyümölcsturmixot, amit az egész család használ, hiszen imádják a reggeli smoothie-kat, ezeket pedig magukkal vihetik a kocsiban is - mert nagyon késős mindegyikük

Krémleves-ajánló:

Póréhagyma krémleves 1.

Erős vonzalmat érzek a krémlevesek iránt. A kedvencem zellerből készül, de szoktam fehérrépából, sütőtökből, brokkoliból is csinálni, ezúttal a póréhagyma volt a kiszemelt ...

Azt is megkérdezték, mit készít ebédre legtöbbször...

a válasz:

- hétköznap egy zöld smoothie-ra futja csak, mert ebédidőben mindig az egyik éttermében tartózkodik

- hétvégén viszont az egész család beszáll a főzésbe, sőt, lányának, Matildának már szakácskönyve is megjelent, kezdi átvenni apa örökségét - > sűrűn főznek együtt indiai vajas csirkét vagy lasagnet, vasárnaponként pedig füstölt lazac és tojás a villásreggeli

Végül pedig megtudták, mit eszik, amikor utazik...

a válasz:

- amennyiben teheti, eszik némi olaszt még a repülőút előtt: húsfélék, kis szeletelt alma, parmezán, vörösbor, és Gordon örül, mint majom a farkának

- a londoni Heathrow reptéren szerncséje van, mert saját éttermében falatozhat

- viszont - tekintve, hogy tíz évet húzott le légitársaságoknál - SOSEM enne repülőn, mert pontosan tudja, honnan jön az az étel, és mennyit állt, mielőtt elénk került...

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...