Valódi vérből készül a világ legbizarrabb desszertje

Vészesen közeledik a Halloween, így érkeznek a furábbnál furább édességek valódi vérből és bogarakból.

Drakula vérpuding névre hallgató fagylaltot dobott piacra az amerikai Salt&Straw márka. Jól gondoljátok, a halloweeni, limitált édesség valódi vérből készült. Persze, nem embervérből, hanem sertésvéréből. Elég bizarrul hangzik!

A különleges fagylaltot egyébként egy olasz étel, asanguinaccio dolce inspirálta, ami egy csokoládés, sertésvéres desszert.

A véres fagylalt mellé érkezik a tavaly már megismert bogaras változat is. A "Creepy Crawly Critters" nevű desszertben csokiba mártott tücskök és kukacok vannak, alapja pedig egy matcha ízesítésű fagyi. A két bizarr fagylaltot már október 5-től lehet kapni az Egyesült Államokban, várhatóan Halloweenig.

{SZAVAZAS}

Ezeket olvastad már?

via The Foodbeast

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek