Valaki több millió forintot fizetett ezért a két darab nyári gyümölcsért

Az eset nem máshol, mint Japánban történt, a két gyümölcs boldog tulajdonosa pedig önként ajánlotta fel az összeget egy árverés alkalmával. 

Yubari városában nemrégiben tartották azt az árverést, amelyen egy japán üdítőgyártó cének dolgozó férfi több, mint 45.000 dollárt ajánlott két darab különleges sárgadinnyéért - írja a Fox News.

A 12,7 millió forintot érő Yubari sárgadinnyék nagyon nagy kincsnek számítanak egyedi ízviláguk miatt. Aki már kóstolta a dinnyét úgy nyilatkozott, a gyümölcs íze hasonlít az édes narancs ízére, érési idejének hosszúsága miatt azonban drágább és nagyobb kincsnek számító gyümölcs, mint a sima sárgadinnye.

Ez is érdekes! - Még nem láttál egy helyen annyi pénzt, amennyit ez a férfi fizetett egy óriási tonhalért

A nagyszabású japán mezőgazdasági vásárokon a legszebb és legértékesebb árukat rendszeresen bocsájtják árverésre, ezek a termékek sokkal inkább számítanak ott egyfajta trófeának, mint fogyasztásra készült élelmiszereknek.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

via Fox news

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Tepertőkrém villámgyorsan

Ha szeretitek a tepertőt és a tepertőkrémes dolgokat, akkor készítsetek házi tepertőkrémet 5 perc alatt. Alig pár dolog kell csak hozzá, a jó minőségű tepertő (legyen az kacsa, liba ...

Tepertős shortbread

A skótok vajas kekszét a magyar tepertőkrémmel ötvözve születtek meg ezek a fantasztikusan finom és omlós aprósütemények, amik magukban is ellenállhatatlanok, de megtöltve még ...

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Címlapról ajánljuk

Így fagyaszd le az aprósütit, ha már nem tudod, mit...

Ebben az időszakban majd mindenki buzgón gyártja a házi aprósütit, így megeshet, hogy kissé elszámoljuk magunkat és nyakunkon marad a sütemény, mert már a szomszédnak is elege van belőle. Ilyenkor nehogy a kukába dobjuk munkánk gyümölcsét, hanem tegyük el ínségesebb időkre, jól jön az még! Mai Napi tippünk ebben segít!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...