Vajon mi nő gyorsabban, egy kutyus vagy egy chilisüveg?

Nézd meg egy képben egy német juhászkutya nagyratörését. Gazdája kilenc fotóval örökítette meg a csodát, bizonyítékképpen mércéül egy chiliszószos üveget tett az eb mellé.

Villámgyorsan felnő egy kutyakölyök, az ember egyet pislant, és a kis szőrgombócból hatalmas eb válik. Ezt a rövid, de talán legintenzívebb és legcukibb időszakot örökítette meg egy Imgur felhasználó, névszerint: Bengemm. A képeken az azonos háttér előtt a híres csiliszósz, a Sriracha üvege változatlan, sőt, a kutyusmodell is ugyanaz, azonban ő pár hónap alatt túlnőtt a mércén! Vajon a chilisüveget titokban tényleg nem cserélte le a gazdi miniről nagy méretűre? Ez érdekelte leginkább a kommentelőket. Neked van hasonló képsorozatod? Oszd meg velünk!

A képet már több mint 140 ezren látták, csatlakozz hozzájuk!

Ezeket olvastad már?

viaboredpanda

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...