3 sütemény, amibe szigorúan jéghideg vaj kell és 3, amibe puha

Biztosan észrevehettük már, hogy míg egyes süteményreceptek direkt hidegen kérik a vajat, addig mások szobahőmérsékletre engedve. Van ennek egyáltalán értelme? A cikkből minden kiderül.

A vajas sütemények a legfinomabbak közé tartoznak, ha desszertekről beszélünk – persze nem véletlen, hogy kiérdemelték ezt a nívós státuszt. Mindez a zsiradék megfelelő használatának köszönhető, ez eredményezi a gazdag íz mellett a tökéletes állagot is, legyen az foszlós vagy porhanyós. Lássuk hát, mely vajas süteményekben milyen módon, milyen halmazállapotban kell bevetnünk az alapanyagot ahhoz, hogy elérjük a kívánt végeredményt!

Nézd meg galériánkban a vajas sütemények listáját!

Vajas sütemények, amelyekért odavagyunk és vissza:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több hasznos konyhai tipp vár rád itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek