Vacsoravarázslat: Egy mesébe illő apró szakács az asztalodon fogja ki a halat, és ott is süti meg

A Skullmapping a vacsoraasztalra varázsol vetítéssel egy kicsike séfet, aki ott, a vendégek orra előtt készíti el a vacsorát. 

A SkullmappingFilip Sterckx és Antoon Verbeeck projektje. Filip a Willow-nak és aSelah Sue-nak is készített videoklipet, és már 10 éve a háromdimenziós terek vetítéssel való átértelmezése érdekli a legjobban. Antoon sokáig saját galériát vezetett a belgiumi Leuvenben, és figuratív festőként dolgozott. A két művész közös cége, a Skullmapping a koncepciótól a kivitelezésig foglalkozik különböző audiovizuális projektek megvalósításával.

Le Petit Chef - Bouillabaisse from Skullmapping on Vimeo.

A Le Petit Chef névre hallgató projekt főszereplője egy alig 58 mm-es kicsi szakács, aki a szolgáltatást megrendelő éttermek asztalára vetítve készít el igazán különleges fogásokat.

Kína, Dubai, Oroszország, Spanyolország, Korea és Olaszország éttermeiben is megfordult már Le Petit Chef. A kicsi szakács készít desszerteket, langusztát, de volt, hogy végigkövette Marco Polo útját, és olyan ételeket főzött, amelyek a világnak a nagy felfedező által útba ejtett területeire jellemzőek.

Le Petit Chef in the footsteps of Marco Polo from Skullmapping on Vimeo.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon

5 szuper termosz, ami melegen tartja a teádat akkor is, ha odakinn tombol a tél

Legújabb receptek

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Vegán almás pite

Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...