Visszakanyarodunk jól bevált módszerünkhöz, és harminc perc alatt összedobható vacsorákat kínálunk nektek. Nem szokványos, kicsit más receptek lesznek ezek, az ínyencek és a kezdő konyhaművészek sem fognak meghátrálni tőlük. Minden estére egy finomság, meglátod, nem is bonyolultak!
Hétfő
Bundába csomagolni a Túró Rudit? Ki hallott még ilyet? Nem is akármilyenbe, mert szakácsunk zabpelyhes, tehát viszonylag kímélő tésztába burkolta a rögtön négy darab édességet – reform palacsintatészta ölel körbe egy nagy klasszikust, a siker elsöprő lesz!
Kedd
Azt talán nem kell ragoznunk, hogy miért isteni bűnbeesés télen-nyáron a tócsni. A legnagyobb macerát a krumpli meghámozása és lereszelése jelenti, ezután a forró olajban vagy zsírban pikk-pakk megsülnek a lepénykék. Aki nem éri be ennyivel, sajttal és tejföllel rátehet még egy lapáttal.
Szerda
Semmi cécó, friss, szezonális zöldségek szélesmetélttel randiznak! A paradicsom felteszi a koronát minden tésztaételre, a ropogósra hagyott cukkini nagyon egészséges, a spenótot is csak egy cseppet fonnyasztjuk, de azért a tetejére dukál a parmezán!
Csütörtök
A következő falatkák elkészítése nagyon egyszerű mechanizmuson alapszik: a már föntebb is dicsért paradicsom kecskesajttal kombinálva, apró tésztalapokra helyezve. Nincs az a megrögzött húsevő, aki ennek láttán elhúzná a száját!
Péntek
A nagy kedvenc, a francia lecsó, azaz a ratatouille cukkinivel, padlizsánnal, sok-sok paradicsom levével ésss! Szokatlannak tűnhet, de remekül passzol hozzá úgy tízdekányi juhtúró, ízléses keretbe foglalja a fokhagymával erősített ízeket.
Még több nagyon gyors recept >>
A Reggeli és vacsora rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>