Ezt a retró uzsonnát imádta legjobban a csillagjegyed kicsi korában

Kakaós tej kiflivel, lekváros bukta, körözöttes kenyér, menzás cukros tea zsíros deszkával? Esetleg édes túrókrémes kenyér? Melyik uzsonna/tízórai volt a kedvenced kicsi korodban?

Érkezünk a heti horoszkóppal, és ezúttal is a retró kedvencek felől kérdezzük a csillagokat... Az ovis/sulis menzák és napközik tízóraijait, uzsonnáit utólag sem övezi imádatunk, de tény, hogy szinte menő lett utálni őket - tegyük a szívünkre a kezünket, és valljuk be, hogy volt jó pár kedvencünk. Például a híres-neves menzás tea kiflivel vagy margarinos-lekváros kenyérrel, esetleg a masszívan lilahagymás zsíros deszka... no és hol máshol ettünk azóta cukros-túrós kenyeret vagy ittunk karamellás tejet, most őszintén? Lesd meg, mit mond a horoszkópod a kedvenc ovis/sulis uzsonnádról!

Kattints a képre, és nyílik a galéria a retró uzsonnákkal!

...azért ajánlunk pár egészséges uzsonnát is:

Legegyszerűbb padlizsánkrém

Ez a padlizsánkrém egyik legegyszerűbb változata, amibe szinte csak és kizárólag padlizsán kerül. Semmi majonéz, semmi extrázás, csupán a sült zöldség kellemes, enyhén fűszerezett ...

Smoothie bowl

Villámgyorsan elkészíthető reggeli vagy brunch, tele gyümölccsel és energiával - ez a smoothie bowl. A lényeg, hogy a krémes, sűrű smoothie alapját képző gyümölcs fagyasztva ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több horoszkóp itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...