ÚRISTEN! Valaki megcsinálta a lúdtestű Ryan Goslingot csokiból

Egy angol csokikészítő csodálatos figurákat készített Ryan Gosling arcával, ráadásul nem csak őt, de a híres Sherlock Holmes-ot is hazaviheted húsvétra. 

Idén húsvétkor akár te is megrendelheted azt a lúdtestű, Ryan Gosling fejű vegán csokoládéfigurát, amelyet a Chocolatician nevű stúdió csokoládékészítője, a 39 éves Jen Lindsey Clark készít saját kezeivel.

A Gosling figurákból mindösszesen száz darab készül, és háromféle változat létezik: a tejcsokoládés testű, karamellás csokitalpú Ryan Gosling, a fehér csokis, narancssárga talpú Ryan Gosling, valamint egy vegán, fekete csokoládés testű aranytalpú Ryan Gosling.

A nők kedvenceiként számon tartott színész mellett most megrendelheted Cumberbunny-t is, amely a Sherlock Holmes sorozat angol színészét, Benedict Cumberbatch-et ábrázolja egy csokornyakkendős nyúl testében.

A kézzel készített figurákból a csokoládészobrász szerint nincsen két ugyanolyan, a csokikért pedig elég borsos összeget, 39.95 fontot, azaz 14 956 forintot kérnek el.

A legnagyobb rajongóknak érdemes hát azonnal lecsapnia a látványos édességekre, sokan ugyanis rögtön két figurát vásárolnak: egyet megesznek, egyet pedig néznek, miközben a másikat megeszik.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...