Unod a gyereked? Ezzel a kajával tuti elüldözheted!

Van egy olyan kaja, amivel biztosan, hogy sikerül kikergetni a világból a gyerekedet - már persze, ha ez a célod.    

A kelbimbó - lehet ez furcsán hangzik -, de hihetetlenül népszerű az egészségtudatosan táplálkozók körében. Feltehetően éppen emiatt számtalan izgalmas elkészítési módját fundálták ki mostanában a gasztromegszállottak. Az édes-csípős szószba forgatott, ázsiai hangulatú megoldás mellett például a kakukkfüves-citromos-kenyérmorzsás verzió is finom Kárai Dávidtól.

Az amerikaiBrooklyn Whatevercég úgy döntött, egészen új nézőpontból közelíti meg ezt a divatzöldséget: savanyúságot készítenek belőle. A kézzel készített, tartósítószermentes termék mediterrán fűszerezést kapott: szárított oregano, tört chilipehely és egész fokhagymagerezdek kerülnek minden üvegbe.

A Delish szerint a végeredmény lenyűgöző lett, a savanyúságban friss, ropogós maradt a zöldség, az ízek pedig harmonikusak.

A felnőtteket valószínűleg le lehet nyűgözni ezzel az organikus savanyúsággal, de a legtöbb gyereket jó messzire el lehet vele üldözni - persze csak akkor, ha ez a célunk.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Gondoltad volna, hogy Kim Kardashian szokott főzni? Hihetetlen fogással lepte meg hétvégén a gyerekeit

Legújabb receptek

Sütőben sütött currys irdalt hekk

Ha finom, ropogós hekket szeretnénk, akkor ez az étel remek választás. Nem kell olajban megsütni, hisz így is épp olyan nyálcsorgató sült halat kapunk.... :-))

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...