5 étel, ami bebizonyítja, hogy a majonéz nem csak szósz

A majonéz egy sokkal sokoldalúbb szósz, mint azt valaha gondoltad volna. Többek között bársonyosan krémes textúrát, illetve fenséges ízt adhat a fogásoknak.

A majonéz egy hihetetlenül sokoldalú alapanyag a konyhában, például számos szendvics, köztük a BLT és a tojássalátás szendvics sztárja. Ezenfelül a legkedveltebb hideg saláták, például a párizsisaláta, a krumplisaláta és a franciasaláta alapjaként is szolgál. Arról nem is beszélve, hogy ez a szósz tartja össze a hőn szeretett kaszinótojásokat. A majonéz azonban még ennél is több ételben hasznosítható! Íme!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...