Újabb idióta módszer született - emberek ZACSKÓBAN főznek omlettet, nézzétek

Felhős-pihe-puha-könnyed omlett műanyag zacskóból - ez most az új mánia. Mindent beleöntünk, összerázzuk, kifőzzük, megesszük. Hát, fura...

Ha - bár szereted - , de nem vagy az omlettkészítés expertje, viszont a tükörtojás és a sima rántotta unalmas, ezzel a trükkel lehet, hogy beljebb leszel. Nem kell hozzá más, mint egy zárható műanyag tasak, és az omlett hozzávalói - itt tojás, metélőhagyma, fűszerek, reszelt sajt.

Érdekes ötlet, mi inkább maradnánk az eredetinél.

Ha kedvet kaptál, így készítsd:

0. forralj vizet egy lábosban

1. üsd bele a tojásokat a zárható műanyag zacskóba

2. dobáld bele a többi hozzávalót is - sajt, fűszerek, hagyma, zöldségkockák, sonka, bacon, bármi

3. alaposan rázd össze

4. tedd bele a forrásban levő vízbe 15 percre

5. vedd ki a zacskóból, és tálald!

Te kipróbálnád?

Azért nézd meg videón is, hogy készül:

...de szerintünk inkább ezeket süsd meg:

Aszalt paradicsomos-feta salsás omlett

A blogom olvasói egy FB-os szavazáson ezt a receptet kérték. Így hát veletek is megosztom. Vasárnaponként általában valamilyen brunch vagy ahhoz hasonló reggelire elkészíthető ...

Rókagombás omlett

Többször írtam már nektek gombás fogásokról. Egyrészt mert szezonja van, másrészt mert roppantul imádom. De, hogy ne csak mindig tésztával, vagy rizzsel egyem, kitaláltam, hogy milyen ...

Gluténmentes tejfölös omlett

Anyukám csinált sokszor omlettet. Kipróbáltam a gluténmentest és pár pillanat alatt el is fogyott. Párom hozzáfűznivalója ennyi volt: "az arányokat nem tudom, sosem néztem, hogy ...

Ezeket olvastad már?

via insider

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...