Ha - bár szereted - , de nem vagy az omlettkészítés expertje, viszont a tükörtojás és a sima rántotta unalmas, ezzel a trükkel lehet, hogy beljebb leszel. Nem kell hozzá más, mint egy zárható műanyag tasak, és az omlett hozzávalói - itt tojás, metélőhagyma, fűszerek, reszelt sajt.
Érdekes ötlet, mi inkább maradnánk az eredetinél.
Ha kedvet kaptál, így készítsd:
0. forralj vizet egy lábosban
1. üsd bele a tojásokat a zárható műanyag zacskóba
2. dobáld bele a többi hozzávalót is - sajt, fűszerek, hagyma, zöldségkockák, sonka, bacon, bármi
3. alaposan rázd össze
4. tedd bele a forrásban levő vízbe 15 percre
5. vedd ki a zacskóból, és tálald!
Te kipróbálnád?
Azért nézd meg videón is, hogy készül:
...de szerintünk inkább ezeket süsd meg:
Ezeket olvastad már?
Rántotta, buggyantott tojás és omlett...mikróban?? Igen.
Jó-jó, tudom a mikró az ördögtől való, a pokol eszköze, megvetjük, de van, hogy csak az marad nekünk, és vele kell megoldanunk az étkezést - süssünk benne például tojást!
Brecz Judit15 étel, amibe akár bele is halhatsz
Nem is gondolnánk, de néhány étel túlzott, vagy nyersen fogyasztása káros lehet az egészségünkre. Ezekre kell odafigyelni...
NosaltyLeteszteltük Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Anthony Bourdain rántottáját -...
Összeszedtük nektek kedvenc szakácsaink rántottakészítési módozatait, azért mégis csak érdekes, ők hogy csinálják. Nem bántuk meg. És Te hogyan csinálod? Írd meg!
Gréti2 nevetségesen egyszerű főtt-tojás-pucoló trükk
A főtt tojás pucolása szokott bosszúságot okozni - jó-jó, nem akkora probléma, de miért ne tegyük még könnyebbé? Ráadásul ilyen rendhagyó módon.
Brecz Juditvia insider