Újabb 16 praktika kókuszzsírral

A növényi zsírok egyik legismertebb képviselőjéről, a szobahőmérsékleten is szilárd kókuszzsírról mutatunk most újabb felhasználási trükköket.

Arról, hogy a kókuszzsír nem csak serpenyőben és fritőzben való sütéshez nagyszerű, mindenki hallott már. Forrási hőpontja ugyanis sokkal magasabb, mint más olajoké. Két fajtáját különböztethetjük meg: a szűz és szűrt változatot. A kókuszzsír 1000ml-es kiszerelésben már 1000 Ft alatt kapható a kereskedelemben, ez a tetemes mennyiség sok mindenre elegendő lehet. Nézzük is sorban, hogy pontosan mire használjuk!

via: thrivemarket.com

Olvasd el, miért jó és miért nem jó a kókuszzsír a szervezetednek!

Kókuszzsír – a legújabb csodaszer?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...