Új trend hódít a mekisek között, amit nem nagyon lehet mire vélni

Érdekes tálalási módot találtak a mekizők a hamburgerüknek. Új őrület terjed, amit nem nagyon lehet megérteni.

Tavaly nyáron az emberek elkezdték a jeges kávéjukra tenni a fánkjukat, és mindenki ezen pörgött. A fánk a kávéval még össze is passzol. Belefér kategória...

Egyeseknek azonban ez édes kevés. A japán mekizőknek meg főleg. Az idei trend most ez:

Igen, jól látjátok, egy sajtburger és egy csibeburger átszúrva egy szívószálon, egy pohár tetején. De ne álljunk meg itt, itt a reggelis változat:

Mi értelme van az egésznek?

https://twitter.com/O_om86/status/883690249854959624

Mi sem tudjuk! Az új trend nem tetszik mindenkinek, és hozzánk hasonlóan mások sem értik miért jó hecc az egész. Van, akinek egy életre elment az étvágya a képek láttán...

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Delish.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...