Új őrület: sajtot dobálnak a szülők gyerekeikre, mert azt gondolják, hogy ez vicces

Új őrület kezdődött az interneten. A felnőttek azzal szórakoznak, hogy sajtot dobálnak a gyerekük fejére. Szerintetek aranyos, vagy nagyon idióta az új netes kihívás?

Talán néhányan még emlékeznek a tavalyi év egyik leghülyébb netes kihívására, amiben az emberek kutyákra dobáltak egy szelet sajtot, mert jópofának gondolták. Ha nem akkor most megmutatjuk, miről is van szó:

https://twitter.com/BlargMyShnoople/status/1061420043777597440?ref_src=twsrc%5Etfw

Nos, úgy tűnik, hogy ez a fajta kihívás kevés volt. A szülők úgy gondolták sokkal viccesebb, ha csecsemőkre és kisgyerekekre dobálnak sajtot, és az ő reakciójukat videózzák le. A felvételeket #cheesechallenge, azaz sajtkihívás hashtaggel töltik fel a közösségi oldalakra.

https://twitter.com/shelbslord/status/1101208031512141825?ref_src=twsrc%5Etfw

A 24.hu azt írja, a kihívás egy @unclehxlmes felhasználónevű usertől indult a Twitteren, aki a kistestvérére dobált sajtot, és töltötte fel az erről szóló videót a közösségi oldalra. A felvételt azóta már törölte a srác, de ez is elég volt ahhoz, hogy elinduljon az új őrület.

A videóknak nagy sikere van. A gyerekeknek nem mindig tetszik, hogy sajtot dobálnak az arcukra. Volt, aki el is szontyolodott:

https://twitter.com/Ruthortiz_/status/1101265880732835840?ref_src=twsrc%5Etfw
https://twitter.com/Orlandonava1204/status/1101253346898464769?ref_src=twsrc%5Etfw

A kihívásnak annyira nagy sikere van, hogy valaki már sonkával is kipróbálta:

https://twitter.com/Eddache_/status/1101463268772712448?ref_src=twsrc%5Etfw

Ezeket olvastad már?

via Mashable

Címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...