Új netes kihívás robbant be a kisgyermekes szülőkhöz

Új játékhullám vonul végig a világban, ami most a humort kedvelő kisgyermekes szülők legszórakoztatóbb versenye. Más nem kell hozzá, csak egy alvó gyerek és gabonapehely. 

A fahéj lenyelésével indult minden, amikor is a neten rengetegen vállalkoztak arra, hogy megpróbáljanak minden mellékhatás nélkül eltüntetni egy kanálnyit a fűszerből. Komplett kihívások zajlanak „Cinnamon Challenge” néven, mely igen veszélyes, tekintve hogy a fahéj kiszárítja a szájat, allergén hatású lehet, az ember persze köhög tőle, ami miatt esélyes, hogy bejuthat a tüdőbe is, és akár fulladásos halált is okozhat. Ha gondolod, nézd meg az egyik leghírhedtebb kihívást itt.

A szórakoztató játék után szinte havonta bukkantak fel újabb kihívások, aminek egy finomabb verziója most éppen a kisgyermekes szülőkhöz gyűrűzött be. A Cheerio Challenge-et, avagy a gabonapelyhes játékot egy amerikai apuka,Patrick Quinn kezdte el, aki apák napján posztolt egy fotót Instagramjára, amin háromhetes kisfiára, Maxtonra alvás közben mézes gabonapehely-karikákat sorakoztatott.

Persze a vicces fotó azonnal az internet kedvence lett, a humort kedvelő szülők pedig szinte azonnal feltették saját,#CheerioChallenge hashtaggel címkézett fotójukat saját gyerekükről is.

A kihívás egyszerű:

1. Vegyél egy doboz Cheeriost.

2. Altasd el a gyereked.

3. Amikor már mélyen alszik, sorakoztass a fejére annyira gabonapelyhet, amennyi függőlegesen megáll a buksiján.

4. Végül fotózd le, és tedd fel az Instagramra a#CheerioChallenge hashtaggel.

Ja, és persze bírd ki nevetés nélkül, miközben a kicsi édesdeden alszik.

Ez is érdekelhet!

Nézd meg ezt a fickót, aki képes egyszerre 12 doboz jégkrémet megenni! Ne csináld utána! VIDEÓ!

(via BuzzFeed)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...