Új ízek az új szezonra

Szülinapi kedvezményes árakkal és akciókkal várnak a METRO áruházak. Friss hal-, hús- valamint zöldség- és gyümölcskínálatukhoz most olcsóbban hozzájuthatsz! (x)

A válaszért Budaörsre látogatunk, ahol már javában készülnek az ősz kedvenc ételei a METRO Gasztroakadémia „boszorkánykonyhájának” falai között. Itt működik hazánk egyik legjobban felszerelt gasztronómiai központja, ahol egész évben izgalmas főzőkurzusokat tartanak kitűnő séfek és kedvelt hazai gasztrobloggerek. A képzésekre mindenki jelentkezhet, főzési tudástól függetlenül. Van olyan ismerősöd, aki az új élményeket keresi főzés során? Lepd meg egy Gourmet-képzéssel, akár születésnapjára, akár bármilyen más alkalomból, imádni fogja!

És ha már születésnap: ősszel ünnepli születésnapját a METRO, ezért most még több és még jobb akcióval, különleges ajánlattal várja kedves vásárlóit. Ünnepelj velük, és dobd fel napjaid a METRO-ban beszerezhető legjobb alapanyagokkal! Ismerd meg egy kattintás után a teljes születésnapi akciós kínálatot!

A nyár elmúltával kicsit kevesebb napsütés, strandpapucs és ujjatlan póló vár ránk, viszont az ősz is bőven tartogat szépségeket: gondoljunk csak a káprázatos színekre vagy a zamatos őszi zöldségekre, gyümölcsökre, sovány, ízletes vadhúsokra és más szezonális finomságokra.

A METRO kínálata sok szempontból egyedülálló. Halakból, édesvízi és tengeri élőlényekből összesen csaknem 90 féléből válogathatunk áruházaikban, ezek nagy része frissen érkezik a pultokra. A minőség és a változatosság a húsosztályunkon is tetten érhető, mindegy, hogy baromfi-, sertés-, marha-, vad- vagy más húsból főznél-sütnél, itt pompás termékeket találhatsz. A zöldség-gyümölcskínálat is önmagáért beszél: az összesen csaknem 600 féle zöldség, gyümölcs, savanyúság, fűszer, aszalvány és magféle végtelen variációs lehetőséget teremt Neked a konyhában.

Szeretnéd elérni áruházaik legjobb ajánlatait? Indulj az utazás, az ízek birodalmába! Igényelj METRO-kártyát gyorsan és egyszerűen honlapjukon vagy áruházaik ügyfélszolgálatán!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...