Új generációs hot dogok - ilyet még nem haraptál!

Felejtsd el a szakállas és triviális hot dogokat, mostantól új időszámítás kezdődik az egyik legnépszerűbb amerikai gyorskaja hazai történetében: kigurult a BudDog!

Budapest egyik legnépszerűbb gasztrokulthelyszínén, a Ráday utcában húzta be a kéziféket a BudDog gourmet foodtruckbár. Igen, a féket, hiszen ez Budapest első négykeréken guruló hotdogbárja, aminek állandó parkolója a Kálvin térhez közeli Rombusz kert lett. A BudDog csapatának küldetése pedig az őszinte és határozott elköteleződés a minőség és a haladás mellett, maximálisan kielégítve mind a hazai, mind a nemzetközi hotdograjongók igényeit.

Sepsy Balázs konyhafőnök és a hotdogtruck specialitásait kialakító csapat közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező profi szakácsokból áll, akik mesterien ötvözik a nagyvilágból hozott magas színvonalú gourmet ízeket és a street food ízvilágát. Olyan hotdogokat álmodtak meg, amik a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, és minden elemükben harmonizálnak egymással.

"A foodtruckbár nyitásával az volt a célunk, hogy Magyarországon is legyen egy, a nemzetközi trendeknek is megfelelő ínyenc gasztro hot dogos, valamint hogy bekapcsolódjunk abba a friss véráramba, amit a food truck képvisel világszerte" - kezdett bele Sepsy Balázs a BudDog történetébe. "Meglátásunk szerint Magyarországon ez még gyerekcipőben jár, szeretnénk mi is kivenni a részünket az alakulásban és az irányzat népszerűsítésében. Ez nem egyszerű feladat, hiszen ki kell törölni a fejekből a standard alacsony minőségű büfékocsikínálat képét, és valami merőben újat és minőségit ajánlani helyette."

Így néz ki egy igazi Betyár a BudDognál! Paprikás kolbász, rösztitallér, tejfölös szósz, csípos szósz, kovászos uborka, kapor, buci Minden ízében magyar BudDog.

A BudDog csapat egyébként kínálatuk kifejlesztése során kiemelkedően sok energiát fektetett bele a regionális minőségi alapanyagok felkutatásába is, ennek megfelelően friss és kiváló hazai alapanyagokból, korszerű technológiával készítik hotdog-specialitásaikat. Hot dogjaik folyamatosan megújulnak, minden időben 4-6 különlegességgel szolgálva az újragondolt virslis kiflik szerelmeseinek.

Ő pedig a BudDog-rajongók favoritja, a BLT Dawg. Paprikás kolbász, bacon, paradicsom, római saláta, majonéz, buci. A klasszikus BLT szendvics hot dog variációja. Ropogós bacon, friss zöldségek és krémes majonéz találkozása.

Többek közt ezért nyitottak a gluténmentes és vegetáriánus étkezési trendeket követők felé is: céljuk, hogy a BudDog egyet jelentsen a magas minőségű street fooddal, és mérföldkő legyen a magyar hotdogszcéna életében.

A food truck útja pedig diadalmasan elindult: a Ráday utcai Rombusz kertben lévő állandó helyszínük mellett számos nyári fesztiválra és street food show-ra is kigurulnak; ott voltak már a budapesti Street Food Show-n, a Budavári Sörfesztiválon, és ők voltak az egyik kiemelt cateringje a Brain Bar Budapestnek is - jelenleg pedig a Bánkitó Fesztiválon grillezik, majd csomagolják kiflibe és ínyenc alapanyagokba (helyi zöldségekkel, izgalmas szószokkal) a különleges ízvilágban utazó fűszeres virsliket és kolbászokat.

Harmadik lábuk pedig a céges rendezvények cateringjére koncentrál, így egy irodai csapatépítő tréningre, de akár egy privát összejövetelre is örömmel elvezetnek.

Szerkesztőségi hot dog-tesztünkön a Lö Kacsa futott be igazán: az egyedien édesen sós, rozmaringos kacsakolbásszal, narancsos mustárral, grillezett hagymával, bébispenóttal, csírával és az elengedhetetlen bucival készült variáns igazi gourmet csemege!

Miért lehet a hot dog az új streetfoodsláger?

A minőségi kiflik, az adalékmentes virslik és a megannyi minőségi szósz csodás szimbiózisra léphet a speciális feltétekkel. Elfér kézben, megvan benne a retrófaktor, sőt, mindenki ismeri, és senkinek nem kell bemutatni!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...