Budapest egyik legnépszerűbb gasztrokulthelyszínén, a Ráday utcában húzta be a kéziféket a BudDog gourmet foodtruckbár. Igen, a féket, hiszen ez Budapest első négykeréken guruló hotdogbárja, aminek állandó parkolója a Kálvin térhez közeli Rombusz kert lett. A BudDog csapatának küldetése pedig az őszinte és határozott elköteleződés a minőség és a haladás mellett, maximálisan kielégítve mind a hazai, mind a nemzetközi hotdograjongók igényeit.
Sepsy Balázs konyhafőnök és a hotdogtruck specialitásait kialakító csapat közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező profi szakácsokból áll, akik mesterien ötvözik a nagyvilágból hozott magas színvonalú gourmet ízeket és a street food ízvilágát. Olyan hotdogokat álmodtak meg, amik a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, és minden elemükben harmonizálnak egymással.
"A foodtruckbár nyitásával az volt a célunk, hogy Magyarországon is legyen egy, a nemzetközi trendeknek is megfelelő ínyenc gasztro hot dogos, valamint hogy bekapcsolódjunk abba a friss véráramba, amit a food truck képvisel világszerte" - kezdett bele Sepsy Balázs a BudDog történetébe. "Meglátásunk szerint Magyarországon ez még gyerekcipőben jár, szeretnénk mi is kivenni a részünket az alakulásban és az irányzat népszerűsítésében. Ez nem egyszerű feladat, hiszen ki kell törölni a fejekből a standard alacsony minőségű büfékocsikínálat képét, és valami merőben újat és minőségit ajánlani helyette."
A BudDog csapat egyébként kínálatuk kifejlesztése során kiemelkedően sok energiát fektetett bele a regionális minőségi alapanyagok felkutatásába is, ennek megfelelően friss és kiváló hazai alapanyagokból, korszerű technológiával készítik hotdog-specialitásaikat. Hot dogjaik folyamatosan megújulnak, minden időben 4-6 különlegességgel szolgálva az újragondolt virslis kiflik szerelmeseinek.
Többek közt ezért nyitottak a gluténmentes és vegetáriánus étkezési trendeket követők felé is: céljuk, hogy a BudDog egyet jelentsen a magas minőségű street fooddal, és mérföldkő legyen a magyar hotdogszcéna életében.
A food truck útja pedig diadalmasan elindult: a Ráday utcai Rombusz kertben lévő állandó helyszínük mellett számos nyári fesztiválra és street food show-ra is kigurulnak; ott voltak már a budapesti Street Food Show-n, a Budavári Sörfesztiválon, és ők voltak az egyik kiemelt cateringje a Brain Bar Budapestnek is - jelenleg pedig a Bánkitó Fesztiválon grillezik, majd csomagolják kiflibe és ínyenc alapanyagokba (helyi zöldségekkel, izgalmas szószokkal) a különleges ízvilágban utazó fűszeres virsliket és kolbászokat.
Harmadik lábuk pedig a céges rendezvények cateringjére koncentrál, így egy irodai csapatépítő tréningre, de akár egy privát összejövetelre is örömmel elvezetnek.
Miért lehet a hot dog az új streetfoodsláger?
A minőségi kiflik, az adalékmentes virslik és a megannyi minőségi szósz csodás szimbiózisra léphet a speciális feltétekkel. Elfér kézben, megvan benne a retrófaktor, sőt, mindenki ismeri, és senkinek nem kell bemutatni!