Úgy tűnik, ezért volt sürgős Tóth Gabi és párja nagy bejelentése

Alig pár hete az ismert séf, Krausz Gábor megkérte az énekesnő kezét, aki azonnal igent mondott. Most újabb fontos bejelentést tettek Tóth Gabi Instagram-oldalán.

Tóth Gabi és Krausz Gábor több mint egy éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk alig pár hete új szintre lépett, a sztárséf ugyanis eljegyezte az énekesnőt. Gabi a közösségi oldalain posztolt fotót a lánykérésről, amiken már az eljegyzési gyűrűjében pózol.

Most újabb poszt érkezett, amely szerint az énekesnő és a séf közös gyermeküket várják:

Az énekesnő szerelme, Krausz Gábor a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában kezdte szakmai pályafutását Kalla Kálmán mellett. Két év után, az akkori Cafe 57-ből jött egy megkeresés, innen pedig Angliába költözött. Kilenc és fél évig dolgozott Londonban, sok helyet megjárva. Dolgozott Pierre Koffmannál (Az első francia séf, akinek 3 Michelin-csillagja volt Londonban), akinél az összes nagy séf tanult, illetve a legnagyobb példaképével Tom Aikens-szel is. Hazatérve a ZONA éttermet vezette, később már a Liberté, valamint a Ritz-Carlton Hotelben lévő Deák Street Kitchen étlapkoncepciója is a nevéhez fűződött. Ezután a BESTIA séfje lett, és közben a TV2-nél a Séfek Séfe műsorban mentorséf szerepben is dolgozott. Jelenleg a budapesti BRKLYN nevű zenés bár séfje.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...