Tyra Banks plusz 11 kilóval is jól érzi magát a bőrében

A szupermodell már nem éhezteti magát, mint karrierje kezdetén, de így, plusz 11 kilóval is bomba jól néz ki.

Tyra Banks a kétezres évek legkeresettebb modellje volt, nem nagyon akadt olyan kifutó, amin ne sétált volna végig, emellett ő volt a leghíresebb és szórakoztatóbb modell-realityshow, a Topmodell leszek! házigazdája is. Napjainkban sem tétlenkedik, hiszen van egy saját showműsora, egy jól menő YouTube-csatornája és az Instagrammon is nagyon aktív, de a modellkedéssel már nem foglalkozik.

Nemrég azonban kivételt tett a világhírű Sports Illustrated magazin kedvéért, és 22 évvel ezelőtti bikinijében állt modellt. Tyra már az ekkor készült interjúban is elárulta, hogy bár nagyon fontosnak tartja az egészséges életmódot és a sportot, nem vonja meg magától a legfinomabb falatokat. Most pedig a Harper’s Bazaar YouTube-sorozatában mesélte el, mit eszik egy nap. Talán meglepő lesz, de a saláta nem szerepel a menüsorban.

Az egykori szupermodell egy kávéval indítja a napot, amibe általában kerül egy kis édesítő szirup is, tej azonban nem. Majd megsüti a reggeli bageljét, amibe rengeteg krémsajtot tesz. Munka közben rendszeresen meglátogatja a büfét, ahol akár 4-5 finomságot is képes megvenni, amit elmajszolgat, miközben dolgozik. Fiával pedig az a szokásuk, hogy vacsorárakét különböző étteremből rendelik megugyanazt a fogást, majd eldöntik, hol készítik jobban.

Amikor pedig nem rendelnek, Tyra specialitása kerül a tányérokra:

a bacont juharszirup és vietnami csípős szósz alkotta elixírbe mártja, majd megsüti.

Tyra elárulta azt is, hogy 11 kilót hízott a fentebb emlegetetttavalyi fotózása óta, de ez őt egyáltalán nem zavarja, mert tudja, hogy egyszer majd biztosan leadja ezt a felesleget.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...