Tyra Banks plusz 11 kilóval is jól érzi magát a bőrében

A szupermodell már nem éhezteti magát, mint karrierje kezdetén, de így, plusz 11 kilóval is bomba jól néz ki.

Tyra Banks a kétezres évek legkeresettebb modellje volt, nem nagyon akadt olyan kifutó, amin ne sétált volna végig, emellett ő volt a leghíresebb és szórakoztatóbb modell-realityshow, a Topmodell leszek! házigazdája is. Napjainkban sem tétlenkedik, hiszen van egy saját showműsora, egy jól menő YouTube-csatornája és az Instagrammon is nagyon aktív, de a modellkedéssel már nem foglalkozik.

Nemrég azonban kivételt tett a világhírű Sports Illustrated magazin kedvéért, és 22 évvel ezelőtti bikinijében állt modellt. Tyra már az ekkor készült interjúban is elárulta, hogy bár nagyon fontosnak tartja az egészséges életmódot és a sportot, nem vonja meg magától a legfinomabb falatokat. Most pedig a Harper’s Bazaar YouTube-sorozatában mesélte el, mit eszik egy nap. Talán meglepő lesz, de a saláta nem szerepel a menüsorban.

Az egykori szupermodell egy kávéval indítja a napot, amibe általában kerül egy kis édesítő szirup is, tej azonban nem. Majd megsüti a reggeli bageljét, amibe rengeteg krémsajtot tesz. Munka közben rendszeresen meglátogatja a büfét, ahol akár 4-5 finomságot is képes megvenni, amit elmajszolgat, miközben dolgozik. Fiával pedig az a szokásuk, hogy vacsorárakét különböző étteremből rendelik megugyanazt a fogást, majd eldöntik, hol készítik jobban.

Amikor pedig nem rendelnek, Tyra specialitása kerül a tányérokra:

a bacont juharszirup és vietnami csípős szósz alkotta elixírbe mártja, majd megsüti.

Tyra elárulta azt is, hogy 11 kilót hízott a fentebb emlegetetttavalyi fotózása óta, de ez őt egyáltalán nem zavarja, mert tudja, hogy egyszer majd biztosan leadja ezt a felesleget.

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...