Meglepő színben támad sokunk kedvence, a Túró Rudi

A klasszikus Túró Rudinak ma már rengeteg formáját ismerjük: mindig felbukkannak újabbnál újabb ízek a boltok polcain. Most pedig nemcsak ízben, de színben is nagyot dobott a márka.

A magyar édességfogyasztók nagy kedvence a Túró Rudi, feltételezhető, hogy a legtöbb háztartásban gyakran megfordul a csokival bevont klasszikus. Az új ízek pedig egyre csak érkeznek, kóstolhattunk már gyümölcsös, mákos, sőt madártejes verziót is. Ami azonban most a boltokba kerül, biztosan sokakat meg fog lepni: a legújabb Túró Rudiba harapva ugyanis kék színű belsőt találhatunk. És ez még nem minden!

Rudikornis névre hallgat az új Pöttyös, amelynek bevonata fehér, túrós tölteléke kék, a középen futó zselé pedig piros színű, így tényleg abszolút színkavalkád az egész édesség.

Vélhetően a fiatalabb korosztályok megnyerésére készült a különleges Rudi, de ki tudja, talán a régi motorosoknak is bejön majd. Az első vélemények határozottan pozitív képet festenek a Pöttyös újításáról, ami nemsokára a boltokban is megjelenik majd.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Macsuga Viktória


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...