Tüntesd el a narancsbőröd végre! Kávéval.

Gyűlöljük. Tiszta szívből. Minek van? Meg egyébként is, hogy lehet eltüntetni, ha már ott van a combunkon? Olcsó, hatékony házi módszer narancsbőrre - mi tuti kipróbáljuk!

Gondolom nem nagyon kell ragozni, miért nem kedveljük a narancsbőrt. Lehet okolni a médiát, a modern kori elvárásokat, a háklis pasikat, a kritikus nőtársakat, magunkat, vagy egyszerűen ki lehet mondani, hogy nem szép. Mert nem az. Ráadásul a nyár is a nyakunkon.

A nők 90%-a rendelkezik vele - testalkattól függetlenül lecsap áldozataira. Főleg a genetika, a rossz étrend, a gyorskaja és a feldogozott élelmiszerek, a hormonváltozások, a kevés mozgás és a kevés vízfogyasztás áll a hátterében. Régen tudjuk viszont, hogy a koffein alkalmas kezelésére, természetes, serkenti a véráramot, feszesíti a szövetet, radírozza a bőrt, így csökkenti a gödröcskék számát - szinte mindegyik cellulitkrém alapja.

A testradírhoz kelleni fog:

némi friss kávézacc

néhány ek. extra szűz olívaolaj (hidratál, selymesít, és kenhetőbbé teszi a testradírt)

Keverjük őket össze, masszírozzuk a bőrbe, kb. 10 percig hagyjuk hatni, és mossuk le!

Ezt is olvasd el!

5 szépségápolási tipp kókuszolajjal

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...