5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

Semmi baj nincs azzal, ha az ember néha megeszik egy csokiszeletet vagy valamilyen különleges édes finomsággal jutalmazza meg magát a nap végén, azonban a túlzott cukorfogyasztás számos egészségügyi problémával járhat.

Köztudott tény, hogy a túlzott cukorfogyasztás nem tesz jót az egészségünknek. Rohanó világunkban azonban, ahol gyakran a feldolgozott ételek és a gyorséttermek jelentik a kínálatot, nehéz elkerülni a hozzáadott cukrot tartalmazó élelmiszereket. Ha arra gyanakszunk, hogy túl sok cukrot viszünk be a szervezetünkbe, érdemes egy ideig cukormentes diétára áttérni, vagy néhány egyszerű trükkel csökkenteni a cukorfogyasztást

Cukormentes, mézes zserbó

A recept nagymamám szakácskönyvéből származik, rengeteg cukorral, ahogy azt kell. Ez egy sokkal kímélőbb, alakbarátabb verzió, persze csak mértékkel. cukormentes - laktózmentes - ...

Most összeszedtük, hogy honnan lehet könnyen felismerni, ha valaki túl sok cukrot fogyaszt, kattints a képre a galériáért! 

Forrásunk volt. 


Még több egészségcikk:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...