Tudjuk, hogy Te is szeretnél egyet Drew Barrymore kajafestményeiből

Úgy tűnik, hogy a hollywoodi színésznő lecserélte a filmvásznat a lakberendezési tárgyak tervezésére.

Drew Barrymoreújabban a filmek helyett inkább lakberendezési, dekorációs cuccokhoz adja a nevét. Nem is olyan régen írtunk róla, hogy a hollywoodi sztár saját tervezésű étkészlettel jelentkezett. Barrymore és a Walmart együttműködése tovább folytatódik, augusztustól már kapható a Flower Kids nevű gyerekkollekció, amit a Golden Globe-díjas színésznő tervezett.

A kollekcióban megtalálható a szivárványos játék- és könyvtárolón át a körte formájú könyvespolcig minden, amit egy vidám gyerekszoba elbír. Azonban nem ezek a legérdekesebb darabok, hanem néhány kép, amik egy konyha falán is jól mutatnának.

A festményeken nemzeti ételek láthatóak, angol és eredeti nevükkel. Darabonként 25 dollárba kerülnek (kb. 7297 Ft), ami elég borsos ár értük. Nézzétek őket, hátha ötletet adnak a holnapi ebédhez: (Kattints a képre a receptért!)

Anglia - crumpet (angol palacsinta) és tea

Japán - sushi

Olaszország - spagetti húsgombóccal

Mexikó - taco

Kína - gőzgombóc

Franciaország - bagett és sajt

Ezeket olvastad már?

via TheKitchn

Címlapfotó:Barrymore Brands

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...