A módszer, amivel megállapíthatod, hogy jó-e még a csirke

Bár egyszerűnek tűnhet megállapítani, tényleg jó-e még a csirke, annyira mégsem egyértelmű.

A csirke az egyik legnépszerűbb húsfajta itthon. Nem véletlenül, hiszen rengetegféleképpen elkészíthető, készülhet rántva, lehet belőle pörkölt, de néhány fűszerrel isteni roston szeletként is tálalhatjuk. Mivel nagyon népszerű, így sokszor vásároljuk és tároljuk, ami miatt extrán fontos a csirkehús minősége. A Takeout kérésére szakértők segítenek abban, hogyan állapíthatjuk meg, jó-e még a csirkehús.

Forrásunk volt.


Továbbo okos konyhai praktikákat leshetsz el:

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!