Magyar siker – Hazai séf a világ TOP 100 legjobbja között

A világ egyik legrangosabb gasztronómiai ranglistáján, a The Best Chef TOP 100-on ma hajnaltól már magyar nevet is olvashatunk.

Idén is elkészült a The Best Chef Awards végleges, 100 séfet rangsoroló listája, amelyen idén egy magyar nevet is olvashatunk, mégpedig Tóth Szilárdét. A SALT Budapest Michelin-csillagos étterem séfje így egy igen jelentőségteljes elismerésben részesült a szakmabeliektől, ugyanis a kiválasztásban és szavazásban részt vettek a gasztronómia legnagyobb nevei.

Magyar siker – Hazai séf a világ TOP 100 legjobbjai között

Tóth Szilárd olyan elismert séfek mellett foglalhatta el jól megérdemelt helyét a TOP 100-as ranglistán, mint Ana Roš, René Redzepi és Massimo Bottura.

A The Best Chef szervezet 2015 óta teremt lehetőséget a csúcsgasztronómia szereplőinek a találkozásra, eszmecserére, egymástól tanulásra. Egyszerre támogatják a feltörekvő tehetségeket is, mellette azonban a hagyományok tiszteletét sem felejtik el: hisznek abban, hogy míg az újak tanulhatnak az „öregektől”, addig cserébe inspirálhatják, motiválhatják az előttük járókat.

A díjkiosztóra először 2017-ben került sor Varsóban. A végleges listát kétszintes szavazással hozzák létre a gasztronómia világának elismert szakemberei: séfek, újságírók, kritikusok, fényképészek.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...