Hatalmas elismerést kapott A Konyhafőnök zsűritagja

A séf rangos elismerést szerzett egy nemzetközi versenyen.

Tóth Szilárd tavaly került be a 100 legjobb közé egyedüli magyarként, idén pedig a két késsel járó World Class elismerés hatalmas eredmény az egész Salt csapatnak, hiszen ez azt jelenti, hogy a maximálisan adható pontok több mint 40%-át megkapta a szavazóktól. Szilárd mellett Pesti István, Széll Tamás és Rácz Jenő kapott egy-egy kést, azaz Excellent elismerést. Szívből gratulálunk nekik is!

De mit is jelent az elismerés?

A The Best Chef ranglista idén átalakult, korábban a 100 legjobb séfet rangsorolták, idén azonban új minősítés szerint mutatják meg a világ legjobb séfjeit. Eszerint egy (Excellent), kettő (World Class), vagy három kést (The Best) lehet kapni.

Az Excellent minősítésnél a maximálisan adható pontok legalább 20%-át, a World Class elismerésnél a maximálisan adható pontok legalább 40%-át, a a The Best minősítésnél pedig a maximálisan adható pontok legalább 80%-án kapják a séfek. 2024-ben összesen 568 séf, gasztronómiai szakértő és foodie hozott jelölteket és pontozta őket, így alakult ki a lista, amit itt ti is megnézhettek EZEN a linken keresztül.

Hatalmas elismerést kapott A Konyhafőnök zsűritagja

A szervezők szerint az átalakított pontozással sokkal több nagyszerű tehetséget tudnak megmutatni a világ minden tájáról, a legjobb hármat pedig minden évben a gálán is színpadon méltatják. Idén Dubajban tartották az eseményt, ahol sok izgalmas szakmai előadáson és programon is részt vehettek a meghívottak.


Friss híreinkből:

Legújabb receptek

Hagyományos ludaskása

Ősszel és télen gyakran fogyasztunk libát, amely kiváló fehérje-, vas-, B2- és B6-vitaminforrás. Márton-napon pedig még inkább a libahús dukál. A Ludaskása az egyik legnépszerűbb ...

Boróka szirupos mocktail

Az Agárdi Blue Chamelon 0%-os boróka sziruppal szuper alkoholmentes italokat tudunk készíteni. Így, ha nem szeretjük az alkoholt, vezetünk vagy csak úgy kipróbálnánk, akkor itt van két ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...