Tóth Gabi igazán odavan a magyar ízekért, legalábbis ezt bizonyítja legutóbbi posztja. Hétfőn egy napig megtekinthető Instagram-történetében posztolt egy fotót a vacsorájáról.
Az igazán magyaros ízeket szereti Tóth Gabi
Mint kiderült, Gabi és párja, Papp Máté Bence kolbászt, szalonnát, májkrémes kenyeret tett a tányérjára, hagyma és paradicsom kíséretében.
Az énekesnő csupán egyetlen dolgot írt a képéhez: „Értékrend".
Neked hogy tetszik az énekesnő vacsorája?
Ha te is megkívántad Tóth Gabi vacsoráját, akkor mutatunk néhány májkrémreceptet:
Ha így készíted a májkrémet, a boltit elfelejtheted! - nincs benne tartósító, szója, ízfokozó és még sorolhatnám. Nagyon finom, gyorsan elkészül, és maga a természetesség.
Nem lehet tudni, mit tesznek a konzerv májkrémbe. Ha magad készíted, amellett, hogy tudod, mik az összetevők, sokféleképpen variálhatod az ízvilágát. Én most egy alapot készítettem, ...
Húsvét után több minden maradhat a kamrában, hűtőben: készítsünk belőlük egy eklektikus, laktató reggelit. A sós kalácspudingba belekerülnek az ünnep kedvenc ízei, így méltó ...
Szinte lehetetlen kiküszöbölni, hogy a húsvéti dínom-dánom után ne legyen maradék, amivel nem tudunk mit kezdeni. E heti fogásaink segítő fakanalat nyújtanak, hogy minden, ami húsvéti alapanyag, méltó módon születhessen újjá!
Az életkor csak egy szám. Ha a következő dolgokat meg tudod tenni, akkor pedig egészen biztos, hogy még hosszú élet vár rád – legalábbis a szakértők kutatási eredményei alapján!
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :)
A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...
Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!