Tóth Gabi elárulta, mikor érezte, hogy nem működik Krausz Gáborral

Tóth Gabi egy interjúban árulta el, mióta tudja, hogy nem fog működni Krausz Gáborral kötött házassága.

Tóth Gabiról és Krausz Gáborról már több hónapja folyamatosan cikkeznek. A két fél egy ideig igyekezett a háttérbe húzódni, mostanra azonban már mind a ketten adtak interjút a témában, legutóbb Tóth Gabi szólalt meg. Az énekesnő elmondta, hogy megosztott gyermekfelügyeletben maradtak Krausz Gáborral, és a kislányuk szenteste például éppen az édesapjánál volt.

Tóth Gabi elárulta, mikor érezte, hogy nem működik Krausz Gáborral

Alig egy éve voltunk együtt a Gáborral, amikor megfogant Hannaróza, akkor jött a házasság is, azért is, hogy a gyermek miatt kössük össze az életünket... Az elejétől kezdve voltak súrlódások, értékrendbeli súrlódások

– mondta Tóth Gabi Mandinernek.

Majd azzal folytatta: „Egy jó három évet küzdöttünk a házasságunkért. […] Amit elrontottam, és amiben nagyot hibáztam, az a kommunikációm volt kifele. Én ezt pontosan tudom. Nagyon a szépet mutattam, akár a blogban, ami nem egy hazug világ volt, hanem egy vágyott világ inkább.”

Tehát Tóth Gabi szerint, ha azt mutatjuk a külvilág felé, amire vágyunk, és nem a teljes igazságot, akkor az nem hazugság, csupán „kommunikációs hiba”. 

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...