5 hiba, ami tönkreteszi a legegyszerűbb tortakrémet is

Ha ettünk már rossz tortát, akkor egészen biztos, hogy egyetértünk azzal az állítással, miszerint nem érdemes félvállról venni a piskóták és tortakrémek elkészítését. Most az utóbbiakra fogunk koncentrálni, hogy mindig tökéletesen sikerüljenek.

Sajnos be kell vallanunk, hogy Magyarországon nincsen túl nagy hagyománya az igényesen megalkotott tortakrémeknek: a legtöbbször valamilyen cukros-margarinos kenéssel látjuk el piskótalapjainkat, és ez enyhén szólva is hagy maga után kívánnivalót. Ennek tükrében talán kétszer annyira is fontos, hogy megnézzük, mi a baj általában a tortakrémekkel, mely hibák teszik őket élvezhetetlenné.

Nézd meg galériánkban a tortakrémek készítésének legnagyobb hibáit!

Tökéletesítsd a krémet ezekhez a tortákhoz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a konyhai tippeket is fogadd meg:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk