5 hiba, ami tönkreteszi a legegyszerűbb tortakrémet is

Ha ettünk már rossz tortát, akkor egészen biztos, hogy egyetértünk azzal az állítással, miszerint nem érdemes félvállról venni a piskóták és tortakrémek elkészítését. Most az utóbbiakra fogunk koncentrálni, hogy mindig tökéletesen sikerüljenek.

Sajnos be kell vallanunk, hogy Magyarországon nincsen túl nagy hagyománya az igényesen megalkotott tortakrémeknek: a legtöbbször valamilyen cukros-margarinos kenéssel látjuk el piskótalapjainkat, és ez enyhén szólva is hagy maga után kívánnivalót. Ennek tükrében talán kétszer annyira is fontos, hogy megnézzük, mi a baj általában a tortakrémekkel, mely hibák teszik őket élvezhetetlenné.

Nézd meg galériánkban a tortakrémek készítésének legnagyobb hibáit!

Tökéletesítsd a krémet ezekhez a tortákhoz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a konyhai tippeket is fogadd meg:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...